JAMUAN IDILFITRI PKD JERANTUT 2010 -KEKALKAN SILATURAHIM

1.10.2010. Walaupun idilfitri masuk hari yang ke 22, PKD Jerantut terus mengadakannya dengan semangat muhibbah antara warganya. Bermula dengan konsep gotong royong seperti membakar lemang hinggalah melayan tetamu jemputan.Pihak urusetia mengucapkan salam idilfitri kepada semua wargakerja PKD terutama yang bertungkuslumus menjayakan aktiviti ini.
 

HARI KELUARGA WARGAKERJA PKD JERANTUT DICHERATING MERIAH

Sambutan Hari Keluarga PKD Jerantut di Cherating pada 17-18 Julai 2010 memang meriah.Seramai 200 anggota keluarga terlibat dalam program yang julung kali di adakan di luar daerah.Aktivit kekluargaan seperti pertandingan membina istana pasir, mewarna kanak-kanak dan sukanekamemeriahkan acara. Sekalung tahniah buat AJK yang terlibat. Turut serta ialah Pegawai Kesihatan Daerah, Dr Wan Abd Rahim Wan Muhamad.

 


 


 


 


 

YBMK diberi penerangan tentang tapak KK3 Jerantut oleh YH Pengarah Kesihatan Negeri Pahang

YBMK  DATO' SRI LIOW TIONG LAI MELAWAT DAERAH JERANTUT

 

18.2.2010 (Khamis). Lawatan kerja YBMK ke Jerantut untuk memutuskan tapak bagi projek KK3 Jerantut yang telah diluluskan oleh kerajaan persekutuan dalam RMK-9. Projek ini adalah lanjutan dari RMK-7 lagi tertangguh akibat masalah pemilihan tapak yang sesuai. YBMK juga membuat lawatan kerja ke Hospital Jerantut.

Untuk Lihat Lebih Banyak Gambar sila layari Facebook Komuniti Kami (Lihat menu sebelah)

WADAH 2010-SATU LEMBARAN BARU...KAMI DI KOMUNITI FACEBOOK

 

Salam Sejahtera, Salam 1 Malaysia, Salam Wargakerja PKD Jerantut, bermula dengan azam baru, editor telah mengambil langkah mesra wargakerja dengan menubuhkan 'kelab rakan facebook PKD Jerantut'.Dengan adanya media sosial ini dapat menghubungkan rakan-rakan dalam membincangkan perihal berkaitan kerja. Diharab rakan-rakan tidak menyalahgunakan